Jennifer Aniston nyheder, kæreste, trivia og meget mere

Jennifer Aniston nyheder, kæreste, trivia

Jennifer Aniston er en amerikansk skuespillerinde og filmproducent. Hun opnåede verdensomspændende anerkendelse i 1990’erne med sin rolle som Rachel Green på den populære sitcom Friends.

Hun har været gift tre gange med Brad Pitt, Justin Theroux og John Mayer.

Jennifer Aniston fakta:

-Hun blev født i Sherman Oaks, Californien, af skuespilleren John Aniston og Nancy Dow.

-Hun har en bror ved navn Jason Aniston, som også er skuespiller.

-Hun blev uddannet på Buckley School i Sherman Oaks og gik på Phillips Exeter Academy i New Hampshire.

-Aniston dimitterede fra New York Universitys Tisch School of the Arts, før hun begyndte sin skuespillerkarriere på tv…

Hvornår blev Jennifer Aniston født?

Jennifer Aniston blev født den 11. februar 1969 i Los Angeles, Californien.

Jennifer Aniston er en amerikansk skuespillerinde og forretningskvinde. Hun er bedst kendt for sine roller som Rachel Green på tv-sitcom Friends (1994-2004), og som titelkarakteren i We’re the Millers (2013) filmserien.

Anistons første hovedrolle var i The Good Girl (2002), som hun modtog kritikerros for og vandt en Golden Globe Award for bedste kvindelige hovedrolle – filmdrama. Senere samme år spillede hun over for Adam Sandler i Mr. Deeds og tjente 20 millioner dollars; hendes præstation gav hende en anden Golden Globe-nominering for bedste kvindelige hovedrolle – Motion Picture Musical eller Comedy.

Aniston har også haft succes med film som Bruce Almighty (2003), Just Go With It (2011), Horrible Bosses 2 (2014) og Murder Mystery (2019).

Hun er blevet nomineret til fem Golden Globes Awards og vundet to:

Hvad er Jennifer Anistons yndlingsmad?

Jennifer Aniston er en af de mest berømte skuespillerinder i sin generation. Hun er kendt for sin rolle i Friends, som hun spillede karakteren Rachel Green. Hendes karriere begyndte med en annonce for et morgenmadsprodukt, før hun blev en stjerne.

En ting, som vi ikke ved om Jennifer Aniston, er, hvad hendes yndlingsmad er.

Hvad var Jennifer Anistons første tv-roller?

Jennifer Aniston er en af de mest populære og kendte skuespillerinder. Hun har medvirket i mange film, tv-serier og reklamer. Hun blev født den 11. februar 1969 i Los Angeles, Californien af Nancy Dow og John Aniston.

Anistons første tv-rolle var, da hun kun var 10 år gammel. Hun spillede en pige, der blev kidnappet af sin far i tv-serien “Days of Our Lives”. Hendes første store rolle på tv kom, da hun spillede Rachel Green i sitcomen “Friends”.