Johnny Depp nyheder, kæreste, trivia og meget mere

Johnny Depp nyheder, kæreste, trivia og meget mere

Johnny Depp er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscars og har vundet Golden Globe Award og Screen Actors Guild Award for bedste mandlige hovedrolle.

Hvad er nogle af Johnny Depps fakta?

Johnny Depp er en amerikansk skuespiller, producer og musiker. Han er blevet nomineret til mange priser, herunder tre Golden Globe Awards og fire Screen Actors Guild Awards.

Han er blevet nomineret til mange priser, herunder tre Golden Globe Awards og fire Screen Actors Guild Awards.

Hvem er Johnny Depps yndlingsskuespiller?

Johnny Depp er en kendt Hollywood-skuespiller. Han har medvirket i mange film og er kendt for sine roller i Pirates of the Caribbean, Edward Scissorhands og Alice in Wonderland.

Johnny Depps yndlingsskuespiller er Hugh Jackman.

Hvad er nogle fakta om Johnny Depp?

Johnny Depp er en amerikansk skuespiller og filmproducent. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet én Golden Globe-pris.

Johnny Depp blev født i Owensboro, Kentucky den 9. juni 1963. Han er søn af Betty Sue (Pfeiffer) og John Christopher Depp Sr., som var civilingeniør.

Hvad hedder Johnny Depps datter?

Johnny Depps datter hedder Lily-Rose.

Hvem er Johnny Depps nuværende kæreste?

Johnny Depp er en berømt skuespiller og filmproducent. Han har været i underholdningsbranchen i mere end 30 år. Johnny har været gift to gange og skilt to gange.

I 2012 blev Johnny forlovet med skuespillerinden Amber Heard, men parret blev skilt i 2017.

Johnny har i øjeblikket en kæreste – Vanessa Paradis, som også er skuespillerinde. De har to børn sammen, Lily-Rose og Jack John Christopher Depp III.

Hvad er Johnny Depps hobbyer?

Johnny Depp er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet én Golden Globe-pris.

Han er kendt for sine portrætteringer af offbeat, excentriske karakterer som Edward Scissorhands, J. Mascis i “Where the Wild Things Are”, Raoul Duke i “Fear and Loathing in Las Vegas”, Guy Lapointe i “Chocolat”, Gilbert Grape i “What’s Eating Gilbert Grape”, Sam Wheat i “Titanic” og Willy Wonka i “Charlie and the Chocolate Factory”.

Hvad er Johnny Depps yndlingsmusikgenre?

Johnny Depps yndlingsmusikgenre er Rock and Roll.

Hvem er Johnny Depps kæreste?

Johnny Depp er en skuespiller, kendt for sine roller i film som Edward Scissorhands (1990), Sleepy Hollow (1999) og Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003).

Han har været gift to gange og har to børn. Hans første ægteskab var med Lori Anne Allison fra 1983 til 1985. Han giftede sig senere med Vanessa Paradis i 1998, og de har to børn sammen.

I 2012 var han i et forhold med skuespillerinden Amber Heard. De mødtes på settet til The Rum Diary i 2009. De annoncerede deres forlovelse efter 10 måneder sammen, men afsluttede det så efter 15 måneder sammen, i 2016.

Hvornår var sidste gang Johnny Depp var med i en film?

Johnny Depp er en af de mest berømte filmskuespillere i Hollywood. Han har medvirket i en række film, men hvornår var han sidst med i en film? Faktisk var sidste gang han var med i en film den 1. december 2018.

Han medvirkede som The Invisible Man i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Hvor høj er Johnny Depp?

Artiklen taler om Johnny Depps højde.

Johnny Depp er 5’10” (178 cm) høj.